مطلبی دیگر از سایت ببینم : Hypertext Preprocessor (PHP) یک زبان برنامه نویسی منبع باز است که برای سفارشی سازی پیشرفته و اطمینان از عملکرد بهینه وب سایت های وردپرس استفاده می شود.
نرم افزار، تم ها و افزونه های وردپرس بر پایه PHP هستند. این زبان همچنین زبانی است که سایت های وردپرس برای اتصال و تعامل با پایگاه داده های خود استفاده می کنند.
داشتن آخرین نسخه PHP در سایت شما یک راه عالی برای بهبود امنیت و عملکرد آن و همچنین اطمینان از سازگاری با قالب و افزونه وردپرس شما است.
با این حال، انجام این کار شامل چندین فرآیند است، از بررسی نسخه فعلی PHP تا در نهایت به روز رسانی آن.
خوشبختانه، هاستینگر یک ابزار پیکربندی PHP را ارائه می دهد تا به شما کمک کند نسخه PHP سایت وردپرس خود را با خیال راحت ارتقا دهید.
این آموزش تمام مراحل نحوه به روز رسانی PHP در وردپرس را پوشش می دهد. همچنین خواهید آموخت که چرا استفاده از آخرین نسخه PHP مهم است و چندین روش برتر.
چرا نسخه PHP را در وردپرس به روز کنیم؟
مانند تم ها و افزونه های وردپرس، PHP اغلب به روز رسانی ها و وصله ها را دریافت می کند. استفاده از نسخه قدیمی PHP ممکن است منجر به مشکلات عملکرد شود و سایت وردپرس شما را در برابر تهدیدات سایبری آسیب پذیر کند.
بنابراین، به روز رسانی به آخرین نسخه PHP مزایای متعددی را برای وب سایت وردپرس شما به همراه دارد، از جمله:
افزایش عملکرد PHP با هر به روز رسانی کارآمدتر می شود که می تواند سرعت بارگذاری سایت را به میزان قابل توجهی بهبود بخشد. به این ترتیب وب سایت وردپرس شما واکنش گراتر خواهد بود و تجربه کاربری بهتری را ارائه می دهد.
امنیت تقویت شده مجرمان سایبری اغلب با سوء استفاده از آسیب پذیری های PHP اقدام به حمله می کنند. به روز رسانی به نسخه های جدیدتر PHP باعث می شود سایت شما کمتر در برابر خطرات امنیتی آسیب پذیر باشد.
آخرین ویژگی ها ارتقاء PHP در وردپرس به شما امکان دسترسی به رفع اشکال و ویژگی های جدید را می دهد. به عنوان مثال، PHP 8.2 شامل یک ویژگی پارامتر حساس، بهبود سیستم نوع، و پشتیبانی از ثابت در صفات است.
سازگاری بهتر به روز رسانی نسخه PHP وب سایت تضمین می کند که با افزونه های وردپرس و تم های بهینه شده برای آن سازگار است.
سازگاری نسخه PHP برای وردپرس
در حالی که وردپرس از چندین نسخه PHP پشتیبانی می کند، ما به شدت توصیه می کنیم از آخرین نسخه PHP استفاده کنید تا مطمئن شوید که وب سایت شما ایمن و به روز باقی می ماند. با این حال، توجه داشته باشید که همه نسخههای وردپرس با نسخههای جدیدتر PHP سازگار نیستند.
از نمودار زیر برای بررسی اینکه آیا سایت وردپرس شما از آخرین نسخه PHP پشتیبانی می کند یا خیر استفاده کنید:
WordPress Version Supported PHP Versions 5.0, 5.1 PHP 5.2, PHP 5.3, PHP 5.4, PHP 5.5, PHP 5.6, PHP 7.0, PHP 7.1, PHP 7.2, PHP 7.3 5.2 PHP 5.6, PHP 7.0, PHP 7.1, PHP 7.2, PHP 7.3 5.3, 5.4, 5.5 PHP 5.6, PHP 7.0, PHP 7.1, PHP 7.2, PHP 7.3, PHP 7.4 5.6, 5.7, 5.8 PHP 5.6, PHP 7.0, PHP 7.1, PHP 7.2, PHP 7.3, PHP 7.4, PHP 8.0* 5.9, 6.0 PHP 5.6, PHP 7.0, PHP 7.1, PHP 7.2, PHP 7.3, PHP 7.4, PHP 8.0*, PHP 8.1* 6.1, 6.2 PHP 5.6, PHP 7.0, PHP 7.1, PHP 7.2, PHP 7.3, PHP 7.4, PHP 8.0*, PHP 8.1*, PHP 8.2*
توجه داشته باشید که نماد (*) نشان می دهد که نسخه PHP در مرحله پشتیبانی بتا است، به این معنی که ممکن است با مشکلات جزئی روبرو شوید. همچنین، برخی از تم ها و افزونه ها ممکن است هنوز از این نسخه های PHP پشتیبانی نکنند.
نحوه به روز رسانی PHP در وردپرس
به روز رسانی نسخه PHP در وردپرس تنها چند مرحله طول می کشد. با این حال، باید مراقب باشید، زیرا به روز رسانی به یک نسخه PHP پشتیبانی نشده می تواند وب سایت وردپرس شما را خراب کند.
در این بخش، ایمن ترین راه های به روز رسانی PHP را به شما نشان می دهیم.
1. نسخه فعلی PHP وردپرس را بررسی کنید
برای تصمیم گیری در مورد اینکه آیا باید به روز رسانی انجام دهید، نسخه فعلی PHP سایت را از طریق داشبورد وردپرس یا حساب میزبانی خود بررسی کنید.
از طریق CPanel
- در داشبورد CPanel، به WordPress → Overview بروید.
- تنظیمات در قسمت PHP Version موجود است.
از طریق داشبورد وردپرس
در قسمت مدیریت وردپرس، به Tools → Site Health بروید.
به تب اطلاعات بروید و دسته سرور را گسترش دهید تا نسخه فعلی PHP وب سایت را ببینید.
2. یک نسخه پشتیبان از سایت وردپرس خود ایجاد کنید
قبل از انجام به روز رسانی PHP، ما به شدت توصیه می کنیم از سایت وردپرس خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. اگر پس از فرآیند بهروزرسانی PHP با خطاهای غیرمنتظرهای مواجه شدید، میتوانید سایت را بازیابی کنید.
کاربران هاستینگر می توانند از فایل ها و پایگاه داده سایت وردپرس خود از طریق حساب میزبانی خود نسخه پشتیبان تهیه کنند:
در CPanel، به Files → Backups بروید.
گزینه Generate new backup → Select را انتخاب کنید.
یک پنجره پاپ آپ ظاهر می شود که درخواست تایید می کند. برای شروع نسخه پشتیبان روی Proce کلیک کنید.
صبر کنید تا فرآیند پشتیبان گیری کامل شود. اگر وب سایت شما دارای حجم زیادی از داده باشد ممکن است کمی طول بکشد.
گزینه دیگر ایجاد یک نسخه پشتیبان با استفاده از افزونه ای مانند افزونه UpdraftPlus Backup WordPress است. در اینجا به این صورت است:
افزونه UpdraftPlus را نصب و فعال کنید.
به تنظیمات → UpdraftPlus Backups بروید.
روی دکمه Backup Now کلیک کنید.
گزینه های پایگاه داده و فایل های وب سایت را در پنجره پاپ آپ انتخاب کنید. سپس روی دکمه Backup Now کلیک کنید تا عمل تایید شود.
فرآیند پشتیبان گیری بسته به اندازه فایل های وب سایت وردپرس و پایگاه داده شما ممکن است کمی طول بکشد.
3. هسته، تم ها و افزونه های وردپرس را به روز کنید
یکی دیگر از مراحل مهم قبل از بهروزرسانی نسخه PHP وردپرس، بررسی اینکه آیا بهروزرسانیهایی برای افزونهها، تمها و نرمافزار اصلی وردپرس در دسترس است یا خیر. انجام این کار به کاهش مشکلات سازگاری هنگام به روز رسانی نسخه PHP کمک می کند.
دو روش آسان برای انتخاب وجود دارد – از طریق CPanel و صفحه مدیریت وردپرس.
از طریق CPanel
امکان به روز رسانی فایل ها، تم ها و افزونه های وردپرس به طور مستقیم از CPanel وجود دارد. در اینجا مراحل انجام می شود:
به وردپرس → امنیت بروید. اطلاعاتی در مورد نسخه وردپرس، افزونه ها، تم ها، مسائل امنیتی و اقدامات توصیه شده پیدا خواهید کرد.
اگر بهروزرسانیهای جدیدی در دسترس است، روی نماد سه نقطه کلیک کنید و برای نصب آنها Update را انتخاب کنید.
از طریق داشبورد وردپرس
راه دیگر برای بررسی بهروزرسانیهای نرمافزار، تم و افزونه، از طریق داشبورد مدیریت وردپرس است:
- به داشبورد → به روز رسانی ها بروید. صفحه بهروزرسانیها به شما اطلاع میدهد که آیا بهروزرسانیهایی در دسترس است.
یک پاسخ
Very interesting subject, thanks for posting.Blog range