رفع خطای WordPress Database Error Disk Full وردپرس
خطای WordPress Database Error Disk Full زمانی نشان داده می شود که فضای ذخیره سازی سرور میزبان وب شما در حال اتمام است. این می تواند باعث ایجاد مشکل و کاهش سرعت سایت شما شود. در این مقاله به شما نشان می دهیم که چگونه به راحتی خطای WordPress Database Error Disk Full را به صورت گام به گام برطرف کنید.
چه چیزی باعث خطای «WordPress Database Error Disk Full» می شود؟
وردپرس از یک پایگاه داده برای ذخیره تمام محتوای یک وب سایت از جمله پست ها، صفحات، تصاویر، اطلاعات کاربر و موارد دیگر استفاده می کند. با این حال، زمانی که پایگاه داده پر است و به فضای ذخیره سازی بیشتری نیاز دارد، خطای WordPress Database Error Disk Full را نشان می دهد.
این یک خطای رایج وردپرس است که زمانی رخ می دهد که فضای ذخیره سازی به حد مجاز خود می رسد و پایگاه داده دیگر نمی تواند عملکردهای معمول خود را انجام دهد، مانند ایجاد ورودی های جدید یا به روز رسانی ورودی های موجود.
هنگامی که این اتفاق می افتد، ممکن است نتوانید محتوا را در وبلاگ وردپرس خود منتشر کنید. کاربران همچنین قادر به ورود به سیستم نیستند و ممکن است تصاویر یا سایر فایل های رسانه ای به درستی در صفحه اول وب سایت نمایش داده نشوند.
علاوه بر این، خطا می تواند زمان بارگذاری صفحه را افزایش دهد و در نتیجه تجربه کاربری ضعیفی ایجاد کند.
با این حال، در اینجا نکاتی وجود دارد که می تواند به شما در رفع خطای WordPress Database Error Disk Full در وردپرس کمک کند.
1. هاست خود را ارتقا دهید
رایجترین دلیل خطای WordPress Database Error Disk Full فضای محدود در برنامه میزبانی شما است.
میزبانی وب جایی است که وب سایت شما به صورت آنلاین زندگی می کند و هر طرح میزبانی دارای مقدار خاصی از فضای ذخیره سازی است. این فضای ذخیره سازی توسط پایگاه داده وردپرس شما (پست ها، صفحات، نظرات) و سایر فایل های وب سایت (رسانه ها، افزونه ها، تم ها) پر می شود.
به عنوان مثال، ممکن است یک طرح میزبانی ارزان وردپرس خریداری کرده باشید که تنها 10 گیگابایت فضای ذخیره سازی برای کسب و کار کوچک شما ارائه می دهد.
با این حال، با رشد سایت شما، به فضای بیشتری نیاز خواهید داشت و ممکن است با پیام «دیسک خطای پایگاه داده وردپرس پر است» مواجه شوید.
در این صورت، میتوانید با ارتقا به یک برنامه میزبانی بهتر یا جابجایی به یک شرکت میزبان دیگر، آن را به راحتی برطرف کنید.
2. فایل های غیر ضروری را در پایگاه داده حذف کنید
اگر ارتقا خطا را برطرف نکرد، میتوانید فایلهای غیرضروری مانند نسخههای پشتیبان قدیمی، ایمیلهای هرزنامه، گزارشها یا نصبکنندههایی را که دیگر به آنها نیاز ندارید، حذف کنید.
اگر کاملا مبتدی هستید، می توانید پایگاه داده خود را با استفاده از افزونه ای مانند WP Optimize بهینه کنید. این افزونه محبوب به شما امکان می دهد داده های ناخواسته مانند ویرایش های پست، نظرات هرزنامه، سطل زباله، گزینه های گذرا و ابرداده های یتیم را مستقیماً از داشبورد وردپرس خود پاک کنید.
پس از فعال سازی افزونه، به صفحه WP-Optimize » پایگاه داده مراجعه کنید، جایی که لیستی از عملیاتی که افزونه وردپرس در پایگاه داده شما انجام می دهد را مشاهده خواهید کرد.
میتوانید آنها را با دقت مرور کنید و علامت هر موردی را که نمیخواهید حذف کنید، بردارید
پس از آن، روی دکمه “اجرا بر روی همه موارد انتخاب شده” کلیک کنید تا فایل های غیر ضروری را به راحتی حذف کنید.
برای اطلاعات بیشتر، آموزش ما در مورد نحوه بهینه سازی پایگاه داده وردپرس خود را با یک کلیک ببینید.
همچنین می توانید فایل های پایگاه داده را به صورت دستی حذف کنید. برای انجام این کار، باید به داشبورد حساب میزبانی خود مراجعه کنید. برای این آموزش، ما از Bluehost استفاده خواهیم کرد، اما ممکن است داشبورد شما بسته به میزبانی که استفاده میکنید کمی متفاوت به نظر برسد.
پس از باز کردن داشبورد Bluehost، به تب “Advanced” در بالا بروید. به پایین بروید و روی دکمه “Manage” در کنار گزینه “PHPMyAdmin” کلیک کنید.
توجه: به خاطر داشته باشید که قبل از ایجاد هر گونه تغییر، یک نسخه پشتیبان برای پایگاه داده خود ایجاد کنید.
با این کار phpMyAdmin در صفحه جدیدی باز میشود، جایی که باید از بالا به تب Databases بروید.
اکنون نام پایگاه داده خود را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید تا فایل ها باز شوند.
اگر نام پایگاه داده خود را نمیدانید، میتوانید به داشبورد برگردید و به بخش «پایگاههای داده» بروید.
در اینجا، می توانید نام پایگاه داده خود را ببینید.
هنگامی که روی پایگاه داده خود کلیک می کنید، phpMyAdmin لیستی از تمام پوشه هایی که در وب سایت شما ذخیره شده است را نشان می دهد.
از اینجا روی هر پوشه دلخواه کلیک کنید تا محتوای آن را مشاهده کنید.
اکنون لیستی از فایل های ذخیره شده در آن پوشه روی صفحه نمایش شما باز می شود.
از اینجا، میتوانید برای فایلهایی که فکر میکنید غیرضروری هستند و فضای زیادی را در پایگاه داده شما اشغال میکنند، روی پیوند «حذف» کلیک کنید.
اکنون، این فرآیند را تا زمانی که فضای ذخیره سازی در پایگاه داده خود آزاد کنید، تکرار کنید.
3. پلاگین ها و قالب های وردپرس را حذف کنید
حذف فایلهای پایگاه داده غیرضروری باید خطای «دیسک خطای پایگاه داده وردپرس پر است» را برطرف کند. با این حال، صرفاً برای حفظ امنیت، توصیه میکنیم افزونهها و مضامین وردپرس را که در وبسایت خود استفاده نمیکنید حذف کنید.
برای حذف یک افزونه، از داشبورد وردپرس به صفحه پلاگین ها » افزونه های نصب شده مراجعه کنید. در اینجا، روی پیوند “حذف” در کنار افزونه هایی که می خواهید حذف کنید کلیک کنید.
پس از آن، به صفحه Appearance » Themes بروید تا تم هایی را که در حال حاضر در وب سایت خود استفاده نمی کنید حذف کنید.
به عنوان مثال، می توانید تم های پیش فرض وردپرس مانند Twenty Twenty را حذف کنید. برای انجام این کار، روی دکمه «جزئیات تم» کلیک کنید.
پس از انجام این کار، یک اعلان باز می شود که در آن باید روی پیوند “حذف” کلیک کنید.
ما همچنین توصیه می کنیم فایل های رسانه ای بزرگ را حذف کنید. شما باید تمام تصاویر را قبل از افزودن به وب سایت خود بهینه سازی کنید.
به عنوان مثال، میتوانید از فرمتهای PNG و JPEG برای ذخیره تصاویر و استفاده از افزونههای فشردهسازی برای کوچکتر کردن اندازه فایل رسانهای استفاده کنید.
3 پاسخ
Very interesting subject, regards for posting.Money from blog
r6bp5v
16anmw