نحوه انتقال جوملا به وردپرس

شکی نیست که جوملا یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) فوق العاده است، اما برخی از شما ممکن است با استفاده از وردپرس احساس راحتی بیشتری داشته باشید. مشکل در نحوه انتقال جوملا به وردپرس است. مهاجرت یک وب سایت اغلب چالش برانگیز و وقت گیر است. خوشبختانه در این صورت می‌توانیم از یک افزونه ساده […]

شکی نیست که جوملا یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) فوق العاده است، اما برخی از شما ممکن است با استفاده از وردپرس احساس راحتی بیشتری داشته باشید. مشکل در نحوه انتقال جوملا به وردپرس است.

مهاجرت یک وب سایت اغلب چالش برانگیز و وقت گیر است. خوشبختانه در این صورت می‌توانیم از یک افزونه ساده برای انتقال بدون درد جوملا به وردپرس استفاده کنیم.

در این مقاله، سه مرحله مهم برای مهاجرت جوملا به وردپرس با استفاده از یک افزونه و کارهایی که باید بعد از آن انجام دهید را توضیح خواهیم داد. با این حال، قبل از شروع، باید چند پایه را پوشش دهیم. بیایید آنها را بررسی کنیم!

آنچه باید قبل از مهاجرت در نظر بگیرید

قبل از انتقال جوملا به وردپرس، باید مطمئن شوید که هاست، دامنه و وردپرس کافی دارید. ممکن است بخواهید قبل از پرش به هاست مخصوص وردپرس نگاهی بیندازید، اگر قبلاً این کار را نکرده اید، و همچنین برای اطمینان از روند روان، با چک لیست مهاجرت وب سایت ما مشورت کنید.

همانطور که قبلاً گفتیم، مهاجرت جوملا به وردپرس نباید چالش برانگیز باشد. با این حال، اگر در طول فرآیند با مشکلی مواجه شدید، توصیه می‌کنیم که

مرحله 1: افزونه FG Joomla to WordPress را نصب کنید

 


مرحله 1: افزونه FG Joomla to WordPress را نصب کنید

در حالی که وب سایت وردپرس شما آماده راه اندازی است، باید افزونه وردپرس FG Joomla to WordPress را نصب و فعال کنیم. به داشبورد وردپرس خود بروید و به تب Plugins بروید، سپس روی افزودن جدید کلیک کنید. در صفحه بعد، نام کامل افزونه را تایپ کنید و وقتی ظاهر شد روی Install Now کلیک کنید:

 

FG Joomla to WordPress

 

پس از اتمام نصب، دکمه Install Now با Activate جایگزین می شود. روی آن کلیک کنید، و ما آماده حرکت هستیم!

برای مرحله بعدی، باید به سراغ نصب جوملا برویم، اما در این مدت، تب داشبورد وردپرس خود را باز نگه دارید.

مرحله 2: پارامترهای پایگاه داده جوملا خود را تعیین کنید

به بک اند جوملا خود وارد شوید و گزینه System را در بالای صفحه پیدا کنید، سپس روی پیکربندی جهانی کلیک کنید:

 

پارامترهای پایگاه داده جوملا خود را تعیین کنید

 

تب Server را انتخاب کنید و بخش تنظیمات پایگاه داده را در آن پیدا کنید. ما به دنبال چهار فیلد درست در زیر کشویی Database Type هستیم:

 

پارامترهای پایگاه داده جوملا خود را تعیین کنید 2

 

این اطلاعات را در دسترس نگه دارید، زیرا ما باید در یک دقیقه از آن استفاده کنیم. اکنون به برگه وردپرس خود بروید.

مرحله 3: محتوای جوملا خود را به وردپرس منتقل کنید

روی تب Tools کلیک کرده و گزینه Import را انتخاب کنید. اگر قبلاً این بخش را بررسی کرده باشید، ممکن است متوجه شوید که اکنون دارای یک گزینه جدید است: Joomla FG. این ابزاری است که ما از آن برای انتقال جوملا به وردپرس استفاده می کنیم. برای شروع فرآیند روی Run importer کلیک کنید:

 

محتوای جوملا خود را به وردپرس منتقل کنید

 

در صفحه زیر، گزینه محتوای خالی وردپرس را دقیقاً در بالای صفحه پیدا خواهید کرد. تمام پست‌ها، صفحات، دسته‌ها، برچسب‌ها و فایل‌های رسانه‌ای شما را حذف می‌کند – اگر چیزی برای پشتیبان‌گیری وجود دارد، قبل از حرکت این کار را انجام دهید. اگر وجود ندارد، تنظیمات Remove all WordPress content را انتخاب کنید، سپس دکمه مربوطه را در زیر فشار دهید:

 

محتوای جوملا خود را به وردپرس منتقل کنید 3

 

فرآیند حذف چند لحظه طول می کشد، و پس از آن، بخش پایگاه داده وردپرس در بالا به صفر بازنشانی می شود، همانطور که در زیر مشاهده می کنید:

 

محتوای جوملا خود را به وردپرس منتقل کنید 4

 

به قسمت پارامترهای وب سایت جوملا بروید و URL سایت جوملا خود را در فیلد مربوطه قرار دهید:

 

محتوای جوملا خود را به وردپرس منتقل کنید 5

 

در زیر، چندین فیلد دیگر را در زیر پارامترهای پایگاه داده جوملا خواهید دید. به تب جوملا خود برگردید و هر پارامتر را در فیلدهای مربوطه کپی کنید. همه آنها در هر دو بخش نام یکسانی دارند، بنابراین نباید هیچ گونه سردرگمی وجود داشته باشد. قسمت Port را دست نخورده بگذارید، سپس روی دکمه Test the database connection در انتهای بخش کلیک کنید:

 

Test the database connection

 

اگر اتصال با موفقیت انجام شود، پیامی با این مضمون درست در زیر ظاهر می شود. پس از آن، به پایین بروید تا گزینه های اصلی واردات را پیدا کنید.

تنها تنظیماتی که باید نگران آن باشید، پست‌های آرشیو شده و رسانه‌ها هستند. برای اولی، Not imported را انتخاب کنید، مگر اینکه بخواهید انجام دهید، و برای دومی، First content image را به عنوان تصویر ویژه خود انتخاب کنید. سپس تنظیمات Import meta keywords as tags را فعال کنید و Save settings را در زیر بزنید.

 

Import meta keywords as tags

 

در مرحله بعد، روی دکمه Start / Resume کلیک کنید و در حالی که افزونه جادویی خود را انجام می دهد، عقب بنشینید:

 

start-import

 

پس از تکمیل انتقال پیام موفقیت آمیز ظاهر می شود.

در نهایت باید روی گزینه Modify internal links در انتهای صفحه کلیک کنیم. این گزینه هر پیوند داخلی بین پست ها و صفحات شما را به URL های جدید آنها تغییر می دهد:

 

modify-internal-links

 

اکنون تنها چیزی که باقی مانده این است که وب سایت جدید وردپرس خود را سفارشی کنید!
پس از انتقال سایت جوملا به وردپرس چه کاری باید انجام دهید

سایت شما آماده راه اندازی است، اما هنوز چند مرحله اختیاری وجود دارد تا قبل از فریاد زدن آن از پشت بام، همه چیز را به بهترین شکل درآورید. بیایید همه چیز را یکی یکی بگیریم.

اولا، هیچ وب سایت وردپرسی بدون یک تم عالی برای همراهی آن آماده نیست. موردی را که متناسب با نیاز شماست پیدا کنید و آن را از تب Appearance > Themes نصب کنید.

قدم بعدی این است که هر پلاگینی را که برای افزودن عملکردهای جدید به سایت وردپرس خود نیاز دارید، پیدا کنید. پس از انتخاب های خود، این دستورالعمل ها را برای تنظیم آنها دنبال کنید.

قبل از اتمام کارها، سه مرحله اضافی وجود دارد که باید در نظر بگیرید: کار بر روی بهینه سازی موتور جستجوی وردپرس (SEO)، افزایش امنیت خود و به کارگیری برخی ترفندها برای سرعت بخشیدن به زمان بارگذاری. این سه اقدام آخر کاملاً ضروری نیستند، اما اگر آنها را دنبال کنید، تجربه وردپرس شما بهبود خواهد یافت.

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *